Support Us!
KeyWallet Team tries its best to bring out a new version. Currently we did not decide if this new version should be a donationware or shareware. Please donate even $1 to help us in our decision. We are also eager to keep KeyWallet a free independent product.

Contact
You can also contact us by e-mail. But please use our community forums to communicate with us. We get a lot of mails with the same question.

Regarding the Windows XP compatibility please read the following forum posting

Who's Online
There are currently, 29 guest(s) and 0 member(s) that are online.

You are Anonymous user. You can register for free by clicking here.

Moderated By: cool
KeyWallet - Free Password Manager Forum Index » » Resizeable Skins » » BP Drops the Ball, Nike Scores
  
KeyWallet - Free Password Manager Forum Index
Author BP Drops the Ball, Nike Scores
jeffreyriebec

Joined: Mar 31, 2017
Posts: 29
From:
  Posted: 2018-08-08 22:25

Kinvara 7 Review: Vergelijking met Kinvara 6
De Kinvara 7 is een betere schoen. Met een meer compatibele landing is de rit gladder en voelt het beter in een groter aantal passen. Bij eerste stap lijkt het niet of er veel verschil was tussen de Kinvara 7 en 6. De hak fit en het totale volume Voel identiek Het middenvoetvolume ziet er visueel lager uit op de Kinvara 7, maar het is Adidas Superstar Heren een optische illusie. De mate van materiaal door de middelvoet lijkt gelijk te zijn en de middenvoet wrap voelt hetzelfde. De teenzak past boven de grote teen en het midden van de schoen is Nike Air Max Cassic BW Heren hetzelfde, terwijl de teenbox een beetje ondiep naar de pinky teen komt. Terwijl het ondiep is, is er nog veel ruimte om de zijkant van de voorvoet. Net als bij versie 6 is de Kinvara 7 een goede weergave van een medium fit. Omdat de fit niet veel veranderde, vindt de verbetering van de Kinvara 7 plaats ondervoet. Gone is de PowerGrid hielinzet, die door Everun is vervangen. Ik denk echter dat deze verandering slechts een klein deel is van waarom de Kinvara 7 beter voelt. Bovendien wijst ik de verandering aan de middelzoolse beeldhouwkunst aan de zijde van de schoen. Het beeldhouwwerk zorgt voor meer compressie en een vlotter gevoel van vertraging van de krachten. Ook de buitenzool IBR lugs hebben een andere oriėntatie en zijn breder voor een betere schokdispersie. Het resultaat is een comfortabele rit. Een rit die beweegt in de richting van de originele Kinvara en zijn eerste opvolger. Wanneer de oorspronkelijke Kinvara voor het eerst in 2010 werd gelanceerd, was het fantastisch om zacht te voelen, maar voelt zich sneller en responsiever in snellere tempo. Dit maakte het een zeer veelzijdige schoen. Om de duurzaamheid te verbeteren, veranderde de buitenzool dekking / plaatsing op versie 3. Terwijl de middelzool- / buitenzoolduurzaamheid verbeterd werd, werd het gevoel steviger en was de neiging om de schoen te verleggen naar snellere lopende dagen. Dit gevoel is redelijk waar voor versies 3, 4, 5 en 6. Met de Kinvara 7 krijgt u een schoen waar de rit tussen versies 1 en 2 en versies 3-6 valt. De totale rit is dichter bij versies 3-6, maar de verhoogde naleving bij touchdown maakt de schoen merkbaar gladder bij langzamere stappen. Het Kinvara voelt zich niet meer goed wanneer het hard wordt geduwd. Het voelt nog steeds zo goed met snellere paden, maar met de Kinvara 7 is er meer comfort voor een groter assortiment aan snelheden. Technische specificatiesSaucony Kinvara 7 - MSRP $ 110.00Stackhoogte: 23mm hiel, 19 mm voorvoet, 4mm hiel-teen offsetWicht: 7.8 Oz (mannen maat 9), 6,8 oz (vrouwen maat


 Profile  www  Quote
  
Jump To:
Copyright 1997-2004 KeyWallet GbR. All rights reserved.